Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
TM6 TM5 TM31

Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

4.6 ( 20 avaliações )

Ingredientes

Pastry

  • 80 g blanched almonds
  • 90 g salted butter cold, diced
  • 200 g plain flour
  • 100 g caster sugar
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Crumble

  • 100 g salted butter diced
  • 75 g sugar
  • 130 g plain flour
  • 1 tsp ground cinnamon

Filling

  • 400 g pears peeled, quartered, cored, cut in pieces
  • 350 g rhubarb cut in pieces
  • 50 g sugar
  • 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)

Nutrição
por 1 portion
Energia
621 kcal / 2598.3 kJ
Proteína
8.4 g
Gordura
31.4 g
Hidratos de carbono
76.9 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r129830