Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
TM6 TM5 TM31

Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 2250 g water
  • 1 waxed duck thigh, rinsed
  • 350 g waxed pork belly
  • 40 g premium soy sauce
  • 40 g first draw soy sauce
  • 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 tsp lump sugar (opcional)
    ou 1 tsp raw sugar (opcional)
  • 300 g basmati rice, rinsed
  • 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
  • 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
  • 150 g French beans, cut in 6 cm length
  • 1 sprig spring onion, chopped, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
2044 kJ / 489 kcal
Proteína
21 g
Hidratos de carbono
48 g
Gordura
22 g
Fibra
6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r242707