
Versões compatíveis
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion halved
- 1 garlic clove (opcional)
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt divided
- 14 oz potatoes sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)
ou 17 oz turkey breast fillet, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (opcional)
-
1
tbsp butter (opcional)
ou 1 tbsp fresh cream (opcional)
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
ou 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley leaves only
- 1 egg yolk from large egg (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 417 kcal / 1745 kJ
- Proteína
- 37 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 6.2 g
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