
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Filling
- 34 oz water
- 8 oz black rice Forbidden
- 8 oz fennel quartered
- 14 oz Granny Smith apples cored, peeled and quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 2 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves plus extra sprigs, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary leaves only, plus extra sprigs, to garnish
- 3 oz celery cut into pieces (2 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
Stuffed Pork Loin
- 48 oz pork loin roast, boneless butterflied
- 10 pieces prosciutto thinly sliced
- 12 fresh sage leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
Apple Cider Sauce
- 8 oz Granny Smith apples cored, peeled and quartered
- 24 oz apple cider non-alcoholic
- 3 oz unsalted butter
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- ½ tsp salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 594 kcal / 2485 kJ
- Proteína
- 41 g
- Gordura
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 49 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Sódio
- 483 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r555867