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Versões compatíveis
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cheesy Stuffed Meatloaf
- 2 oz Parmesan cheese
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp avocado oil
- 5 oz green bell peppers cut into pieces (2 in.)
- 4 oz red onions cut into pieces (2 in.)
- ½ tsp dried thyme
- kosher salt to taste
- ground black pepper to taste
- 32 oz lean ground beef broken into pieces (2 lb)
- 2 large eggs organic, pasture-raised
- 5 oz provolone cheese sliced
- 4 oz prosciutto sliced (opcional)
-
ketchup keto (sugar free)
ou 1 can tomato sauce (8 oz)
Broccolini and Eggplant
- 3 garlic cloves
- 2 ½ oz shallots thinly sliced
- 1 tsp mustard seeds
-
2 ½
oz avocado oil
ou 2 ½ oz extra virgin olive oil - 8 oz eggplant cubed (1 in.)
- 16 oz broccolini cut into pieces (2 in.)
- kosher salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 700 kcal / 2929 kJ
- Proteína
- 51 g
- Gordura
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Sódio
- 1119 mg
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