
Versões compatíveis
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
ou 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned
- 35 oz water to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 889 kcal / 3720 kJ
- Proteína
- 53 g
- Gordura
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 24 g
- Sódio
- 1105 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r654043