
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 ½ oz yellow onions halved
- 2 oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks cut into pieces (1 in.)
-
3 ½
oz celery cut into pieces (1 in.)
ou 3 ½ oz celeriac cut into pieces (1 in.) -
3 ½
oz beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
ou 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch sliced into strips (¾ in.), (see Tip) - 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz pearl barley
- 42 oz water
- 2 vegetable stock cubes
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch fresh ground pepper to taste
- ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 273 kcal / 1137 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
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