
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bolognese Sauce
- 100 - 150 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), to taste
- 200 g mixed vegetables (e.g. celery, carrots, onions), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 800 g mixed mince pork and beef, any clumps separated with a fork
- 80 g water
-
1
meat stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp meat stock paste - 300 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp dried oregano (opcional)
- 1 - 1 ½ tsp salt to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper to taste
Cream and Egg Mixture
-
250
g milk
ou cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream) - 3 medium eggs
- ½ tsp salt
Lasagne Assembly
- 10 - 14 slices stale bread (approx. 2 cm thick, see tip)
- 30 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 917 kcal / 3836 kJ
- Proteína
- 74 g
- Gordura
- 55 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Fibra
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Sódio
- 1123 mg
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