
Dispositivos e acessórios
Pakketjes van krab in tomatensaus
Preparação 30min
Total 45min
8 porties
Ingredientes
Tomatensaus
-
gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden2 cm
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout1 tl
-
tomaten in vieren gesneden2
Krabvulling
-
verse koriander20 g
-
citroenschil1
-
knoflookteentje1
-
zout1 tl
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
vers krabvlees300 g
-
filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)8 vellen
-
olie om te frituren
Nutrição por 1 portie
Energia
152.1 kcal /
637.6 kJ
Proteína
7.6 g
Gordura
7.6 g
Hidratos de carbono
13.2 g
Fibra
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux