Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
TM6 TM5 TM31

Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy

4.2 (6 avaliações )

Ingredientes

  • 10 g dried herbes de Provence, homemade (see tip)
  • 95 g unsalted butter, diced
  • 500 g water, plus enough to total 500 g liquid in gravy
  • 650 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
  • 1 chicken, whole (1.2-1.4 kg)
  • 3 Tbsp olive oil
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 20 g plain flour
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 600 g frozen mixed vegetables

Nutrição
por 1 portion
Energia
5228.1 kJ / 1249.5 kcal
Proteína
72.4 g
Hidratos de carbono
54.4 g
Gordura
81.8 g
Gordura saturada
28.5 g
Fibra
10.7 g
Sódio
1208.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815624