Autumn vegetable gratin

Autumn vegetable gratin

3.3 20 avaliações
Preparação 10min
Total 50min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil for greasing
  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • garlic cloves
    2
  • nutritional yeast
    1 tbsp
  • day old bread torn into pieces
    100 g
  • water
    500 g
  • swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
    2
  • zucchini cut into thin slices (5 mm)
    1
  • red onion cut into thin slices (5 mm)
    1
  • fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)
    2 - 3
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • sea salt to taste
    ⅛ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 156.3 kcal / 656.8 kJ
Proteína 8.5 g
Gordura 4.9 g
Hidratos de carbono 16.6 g
Fibra 5.7 g
Gordura saturada 1.9 g
Sódio 279.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações