Dispositivos e acessórios
Estonian Kringle (Estonia)
Preparação 15min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar30 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
milk120 g
-
unsalted butter diced30 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, crumbledfresh yeast crumbled15 g
-
egg yolk from medium egg1
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
mixed candied fruithalved walnuts50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
sugar60 g
-
ground cinnamon2 Tbsp
Icing
-
egg whites lightly beaten20 g
-
icing sugar50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
30.4 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1434.9 kJ /
342.9 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
48.7 g
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