
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 350 g pork tenderloin sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander leaves only
-
2
spring onions cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
ou shallots halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (opcional)
- 1 pinch fine sea salt or to taste
- 3 pinches ground black pepper or to taste
- water for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
ou 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots drained
- 250 g dried Chinese egg noodles fine
- 4 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 289 kcal / 1210 kJ
- Proteína
- 25.5 g
- Gordura
- 10.6 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
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