
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion quartered
- 5 oz green bell pepper cut into strips
- 5 oz red bell pepper cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
ou ½ oz corn starch (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
ou 1 tsp chicken stock paste mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits white
- 8 oz half and half
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 536.8 kcal / 2245.7 kJ
- Proteína
- 37.9 g
- Gordura
- 30.2 g
- Hidratos de carbono
- 29.2 g
- Fibra
- 2.8 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Sódio
- 1986.3 mg
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