Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese, cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion, quartered
- 5 oz green bell pepper, cut into strips
- 5 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon, cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
ou ½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
ou 1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce, to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits, white
- 8 oz half and half
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 2245.7 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 29.2 g
- Gordura
- 30.2 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 1986.3 mg
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