
Dispositivos e acessórios
Asparagus and pea omelette
Preparação 20min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm) (optional)40 g
-
spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)3
-
garlic clove1
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
sesame seeds1 tsp
-
fresh green peas (see Tips)80 g
-
asparagus trimmed and cut into halves6 stalks
-
eggs6
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
grapeseed oil1 - 2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 - 2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
405 kcal /
1701 kJ
Proteína
31.7 g
Gordura
27.8 g
Hidratos de carbono
5.9 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
8.7 g
Sódio
726.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia