
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Satay Sauce
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tbsp ground turmeric
- 3 in. ginger, fresh root peeled (approx. 1 oz)
- 5 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies seeds removed if preferred, to taste (e.g. serrano)
- 2 tbsp tamari sauce
- 1 tbsp tamarind pulp
- 2 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp dark brown sugar
- 13 - 14 oz coconut cream
- 2 oz peanut butter
Chicken, Rice and Vegetables
- 14 oz jasmine rice
- 35 oz water
- 24 oz chicken thighs skinless, boneless, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
- 3 ½ oz carrots cut into thin strips
- 3 ½ oz broccolini cut into thirds
- 3 ½ oz cauliflower cut into small florets (1¼ in.)
- 2 oz red bell pepper cut into thin strips
- 2 oz yellow onion cut into thin wedges
- 3 oz sugar snap peas trimmed and cut into halves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 824.8 kcal / 3451 kJ
- Proteína
- 30.8 g
- Gordura
- 46.8 g
- Hidratos de carbono
- 73.5 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 25.9 g
- Sódio
- 632.4 mg
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