Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lemon Feta Topping
- 1 organic lemon (approx. 5 oz), thin peel only, no pith
- 1 tsp ground black pepper
- 7 oz Danish feta cheese, cut into pieces (¾ in.)
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 oz extra virgin olive oil
Beef Chili
- 5 garlic cloves
- 3 ½ oz yellow onion, cut into quarters
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed, if preferred (e.g. serrano)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp ground paprika
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground coriander
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 oz tomato paste
- 1 can whole tomatoes (approx. 14.5 oz)
- 1 can tomato sauce (approx. 14.5 oz)
- 1 tbsp dark brown sugar
- 40 oz sirloin steak, cut into pieces (¾ - 1 ¼ in.)
- 1 can red kidney beans (approx. 15 oz), rinsed and drained
- 2 - 3 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3110.2 kJ / 743.4 kcal
- Proteína
- 48.8 g
- Hidratos de carbono
- 26.5 g
- Gordura
- 49.5 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sódio
- 1542.1 mg
Nas coleções
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