
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley leaves only
- 3 sprigs fresh basil leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts to garnish
- crusty bread to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 674.6 kcal / 2822.7 kJ
- Proteína
- 57.6 g
- Gordura
- 34.1 g
- Hidratos de carbono
- 36.8 g
- Fibra
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 14.6 g
- Sódio
- 1959.4 mg
Nas coleções
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