Dispositivos e acessórios
Thai Curry Noodles
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cilantro (approx. 25 sprigs)½ oz
-
rice noodles (Pad Thai style)8 oz
-
hot water to cover and soak noodles
-
coconut oil1 oz
-
onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
coconut milk (approx. 1 can)13 oz
-
water4 oz
-
Thai red curry paste4 oz
-
soy sauce½ oz
-
coconut sugar optional2 tsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
snow peas halved lengthways4 oz
-
½ oz rice wine vinegarlime juice½ oz
-
toasted sesame seeds2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
461.7 mg
Proteína
10.5 g
Energia
2394.1 kJ /
572.2 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
19.6 g
Hidratos de carbono
69.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Midweek Meals
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos