"Spaghetti" with spinach and mint pesto
TM6 TM5 TM31

"Spaghetti" with spinach and mint pesto

4.2 (13 avaliações )

Ingredientes

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 500 g water
  • 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
  • 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper

Nutrição
por 1 portion
Energia
1059.3 kJ / 252.3 kcal
Proteína
7 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gordura
20.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Fibra
7.7 g
Sódio
208.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109702