Sichuan pepper and chilli salt squid
TM6 TM5 TM31

Sichuan pepper and chilli salt squid

4.3 (27 avaliações )

Ingredientes

Pepper and chilli salt

  • 4 tbsp sichuan peppercorns
  • 1 tbsp sea salt flakes
  • 1 tbsp dried chilli flakes

Squid

  • 100 g potato starch
  • 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
  • vegetable oil, for deep frying
  • 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
  • 2 lemons, cut into wedges

Nutrição
por 1 portions
Energia
722.6 kJ / 172 kcal
Proteína
11.5 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gordura
8 g
Gordura saturada
1 g
Fibra
3.6 g
Sódio
1363.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118792