
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
ou 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
ou 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
ou 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot peeled, quartered
- 12 baby carrots peeled
- 1 bunch asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt or to taste
- 1 pinch ground black pepper or to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 340 kcal / 1430 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Fibra
- 12 g
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