Lentil Moussaka
TM6 TM5 TM31

Lentil Moussaka

4.7 ( 259 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g red lentils
  • water for soaking
  • 120 g Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)
    ou vegetarian hard cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 150 g onions quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 red pepper deseeded and cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 120 g red wine
  • 1 sprig fresh oregano leaves only
  • 1 tsp ground ginger
  • 2 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 550 g aubergines cut into slices (1 cm)
  • 40 g unsalted butter diced
  • 500 g whole milk
  • 40 g spelt flour

Nutrição
por 1 portion
Energia
443 kcal / 1863 kJ
Proteína
20 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
29 g
Fibra
8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123534