Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

4.2 (76 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g onion, cut in pieces
  • 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 800 g water, boiling
  • 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g pearl barley, rinsed
  • 100 g dry white wine
  • 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only

Nutrição
por 1 portion
Energia
2171 kJ / 519 kcal
Proteína
18.8 g
Hidratos de carbono
62.1 g
Gordura
21.7 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r130784