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Versões compatíveis
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
ou frozen salmon fillets skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread cut in pieces
- 5 g fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon finely grated zest and juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 633 kcal / 2647 kJ
- Proteína
- 40 g
- Gordura
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Fibra
- 3.6 g
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