Dispositivos e acessórios
Chicken in yoghurt
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
coconut oil20 g
-
fresh curry leaves10
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 10 g), cut into thirds (see Tips)½ bunch
-
chicken thigh fillet cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato paste60 g
-
Greek-style natural yoghurt350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
932.9 mg
Proteína
51.7 g
Energia
2414 kJ /
574.8 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia