Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
TM6 TM5 TM31

Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

4.7 (9 avaliações )

Ingredientes

  • 60 g unsalted butter
  • 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
  • 50 g shallots, halved
  • 2 ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper, or to taste
  • 500 g pork fillet
  • 1000 g water
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
  • 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
  • 100 g double cream
  • 1 pinch ground nutmeg

Nutrição
por 1 portion
Energia
3631.5 kJ / 868 kcal
Proteína
62 g
Hidratos de carbono
32 g
Gordura
55 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r141088