Dispositivos e acessórios
Fondue malinowe z biszkoptami
Preparação 10min
Total 25min
6 porcji
Ingredientes
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
97.8 mg
Proteína
3.8 g
Energia
1232 kJ /
294.5 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
31.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
FONDUE
10 Receitas
Polónia
Polónia