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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste to taste (opcional)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 sprigs fresh dill leaves only
- 4 sprigs fresh coriander leaves only
- 4 fresh salmon fillets skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 1 leek white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
ou 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (opcional)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese crumbled
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 993 kcal / 4171 kJ
- Proteína
- 63.7 g
- Gordura
- 51.9 g
- Hidratos de carbono
- 65.5 g
- Fibra
- 8.4 g
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