Versões compatíveis
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g chleba, białego, pszennego, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 60 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g selera naciowego, pokrojonego na 5 mm kawałki
- 70 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- 50 g mleka
- 300 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 1 jajko
- 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
150
g chudego boczku, wędzonego, w plastrach
ou 150 g szynki serrano, w plastrach - 80 - 100 g sera żółtego, w plastrach, np. Gouda
- 800 g wody
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 1201.3 kJ / 287.1 kcal
- Proteína
- 14.1 g
- Hidratos de carbono
- 5.8 g
- Gordura
- 22.8 g
- Gordura saturada
- 8.8 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 473.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r149601