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Versões compatíveis
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion cut into halves
- 3 spring onions/shallots trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 718.5 kcal / 3018.3 kJ
- Proteína
- 13.2 g
- Gordura
- 67.1 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Fibra
- 10 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Sódio
- 1531.4 mg
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