
Versões compatíveis
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli deseeded (opcional)
-
700
g duck breasts, skin on
ou 700 g chicken breasts skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi cut in pieces
ou 200 g Chinese cabbage cut in pieces - 100 g broccoli florets cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 600 kcal / 2512 kJ
- Proteína
- 42 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Fibra
- 6.5 g
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