Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
TM6 TM5

Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce

4.0 ( 4 avaliações )

Ingredientes

  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1200 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g green asparagus woody ends removed
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon Sabayon Sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g freshly squeezed lemon juice

Nutrição
por 1 portion
Energia
403 kcal / 1685 kJ
Proteína
13 g
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
41 g
Fibra
3.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150918