Hrušky v červeném víně
TM5 TM6

Hrušky v červeném víně

5.0 (1 avaliação )

Ingredientes

  • 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
  • 100 gramů cukru, krystalu
  • 1 čajová lžička medu
  • 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
  • 3 hřebíčky
  • 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců

Nutrição
por 1 porce
Energia
853 kJ / 204 kcal
Proteína
1 g
Hidratos de carbono
36 g
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151434