Steamed Thai-style fish cakes
TM6 TM5 TM31

Steamed Thai-style fish cakes

3.0 (8 avaliações )

Ingredientes

  • oil, for greasing
  • 2 - 4 fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed
  • 100 g fresh green beans, trimmed
  • 2 spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
    ou 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 - 50 g Thai red curry paste, to taste
  • 60 g coconut cream
    ou 30 g coconut milk powder
  • 1 egg white
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 1000 g water
  • 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish

Nutrição
por 3 pieces
Energia
840 kJ / 202 kcal
Proteína
22 g
Hidratos de carbono
4 g
Gordura
11 g
Fibra
1.3 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151908