
Dispositivos e acessórios
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
Preparação 25min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
-
knoflookteentjes30 g
-
verse rozemarijn5 takjes
-
sneetjes spek150 g
-
kalkoendij, ontveld, met been800 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie (2 el)20 g
-
water1300 g
-
aardappelen in stukken (4 cm)600 g
Nutrição por 1 portie
Energia
520 kcal /
2174 kJ
Proteína
51 g
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
26 g
Fibra
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux