Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 takjes verse koriander, enkel de blaadjes
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 200 g uien, gehalveerd
- 400 g lamsschouder, liefst met been (zie tip), in stukken (4 cm x 4 cm)
- 3 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 40 g olijfolie
- 400 g wortelen, in stukken (ong. 1.5 cm)
- 250 g rapen, in 6 of 8 stukken gesneden (afhankelijk van de grootte)
- 1 tl kaneelpoeder
- 1 tl gemalen gember
- 900 g water
- 300 g kippenborstfilets, in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 6 verse pikante worsten (b.v. merguez) (opcional)
- 400 g courgettes, ongepeld, in schijfjes (ong. 1.5 cm)
- 350 g couscous middelgrote korrel
- 70 g rozijnen
- 350 g kikkererwten, in blik, uitgelekt
-
1 - 2
tl harissapasta
ou 1 - 2 tl chilipasta
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3753 kJ / 900 kcal
- Proteína
- 51 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 43 g
- Fibra
- 11.7 g
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