
Versões compatíveis
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
-
¼ - ½
tl gemalen cayennepeper
ou 2 verse groene chilipepers (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderd - 50 g verse koriander
-
100
g verse babyspinazie
ou 100 g verse bladspinazie grote grof gehakte bladeren - 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
-
4
tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
ou 10 g maïsmeel (zetmeel) - 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander plus extra als garnituur
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 437 kcal / 1830 kJ
- Proteína
- 36 g
- Gordura
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 5.9 g
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