Dispositivos e acessórios
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Preparação 30min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1685 kJ /
403 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux