Versões compatíveis
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Zoete chilisaus
- 2 el rode chilisaus
- 1 el ketchup
- 30 g suiker
- 100 g water
-
½
tl aardappelzetmeel
ou ½ tl maïsmeel (zetmeel)
Torenvormige rijstpuddinkjes
-
450
g witte kleefrijst, korte korrel
ou 450 g witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst) - 50 g sojasaus
- 30 g suiker
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 200 g varkensvlees, mager, pezen vrij, in kleine reepjes (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g olie
-
12 - 15
gedroogde shiitakes (ong. 20 g),geweekt, in reepjes
ou 20 g gedroogde champignons, geweekt om zacht te worden, in reepjes - 50 g gedroogde garnalen (opcional)
- 600 g water
- 5 takjes verse koriander, grof gehakt, als garnituur
- 10 g pinda's, geroosterd, ongezouten, grof gehakt, als garnituur
- Nutrição
- por 1 beker
- Energia
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 0 g
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r153784