Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ pomeranče, chemicky neošetřeného, tence okrájená kůra, vylisovaná šťáva
- 1 čajová lžička kurkumy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
ou 1 kostka zeleninového bujónu - 200 gramů brambor, na plátky (5 mm)
- 300 gramů kedluben, na proužky (1 cm)
- 2 krůtí plátky (250 gramů)
- ½ čajové lžičky soli a trochu navíc na maso
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře a trochu navíc na maso
- 40 gramů smetany nízkotučné, 7 % tuku
- 1 vrchovatá čajová lžička škrobu
- 3 - 4 špetky kari, podle chuti
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 1471 kJ / 353 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 9 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r154941