
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz olive oil
- 4 oz yellow onion quartered (approx. ½ medium onion)
- 3 oz red bell pepper cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 3 oz green bell pepper cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 2 oz carrot cut into pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 oz celery cut into pieces (approx. 1 stalk)
- ½ oz jalapeño pepper stem and seeds removed (approx. ½ medium jalapeño)
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
-
11 ½
oz water
ou 11 ½ oz vegetable stock - 8 oz canned tomato sauce (approx. 1 can)
- 1 tsp chili powder to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 15 oz canned kidney beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned great northern beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 4 oz zucchini diced (approx. ¼ in.)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 663.4 kcal / 2775.8 kJ
- Proteína
- 37.2 g
- Gordura
- 10.4 g
- Hidratos de carbono
- 108.1 g
- Fibra
- 34 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Sódio
- 1073.8 mg
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