
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 48 oz eggplant cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg divided, to taste
- olive oil to brush
- 4 oz salted butter plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 522.6 kcal / 2186.4 kJ
- Proteína
- 23.5 g
- Gordura
- 35 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 6.7 g
- Gordura saturada
- 16.6 g
- Sódio
- 1316 mg
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