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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 takjes rozemarijn, vers alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend in stukken
- ¼ tl fijn zout naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen
- 2 wortelen in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillonpasta (vlees of groenten)
ou 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 393 kcal / 2479 kJ
- Proteína
- 44.3 g
- Gordura
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Fibra
- 3.925 g
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