Dispositivos e acessórios
Gembersoep met rode paprika
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
rode paprika in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
rode uien in vier gesneden150 g
-
teentjes knoflook (ongepeld)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse gember30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
aardappelen geschild, in stukken (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 ½ el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
4 el Griekse yoghurtkwark kaas4 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5.74 g
Energia
745 kJ /
178 kcal
Gordura
13.05 g
Fibra
1.89 g
Hidratos de carbono
9.46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Immuniteit Booster
10 Receitas
Benelux
Benelux
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux