Dispositivos e acessórios
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Preparação 10min
Total 30min
2 porties
Ingredientes
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
32.55 g
Energia
1971 kJ /
471 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
38.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux