
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 oz stew meat beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves (opcional)
- 2 tsp salt divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen) plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms sliced or diced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 531 kcal / 2222 kJ
- Proteína
- 41 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Fibra
- 36 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Sódio
- 1082.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r164507