Japanese Cheese Tarts
TM6 TM5 TM31

Japanese Cheese Tarts

4.8 (49 avaliações )

Ingredientes

Tart shells

  • 500 g low protein flour, plus extra for dusting
    ou 500 g cake flour, plus extra for dusting
  • 120 g caster sugar
  • 300 g salted butter, cut in cubes (1 cm)
  • 1 egg (50 g)

Molten cheese custard

  • 500 g cream cheese, softened
  • 60 g fresh milk
  • 100 - 130 g caster sugar
  • 200 g whipping cream
  • 10 g rum (opcional)
  • 1 tbsp cornflour (starch)
  • 2 tsp lemon juice
  • ¼ tsp vanilla extract
  • 1 egg yolk, lightly beaten

Nutrição
por 1 piece
Energia
1435.1 kJ / 343 kcal
Proteína
7.8 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gordura
23.3 g
Fibra
0.6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168110