Dispositivos e acessórios
Ispanaklı Nohut Çorbası
Preparação 15min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
ıspanak yaprağı parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
kuru nohut100 g
-
su800 g
-
tuz1 tk
-
soğan küçük parçalara bölünmüş (3 cm)200 g
-
zeytinyağı30 g
-
havuç küçük parçalara bölünmüş (3 cm)250 g
-
diş sarımsak3
-
turp (opcional) küçük parçalara bölünmüş (3 cm)100 g
-
karabiber1 tutam
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
8 g
Energia
815.3 kJ /
195.3 kcal
Gordura
9.5 g
Fibra
7.9 g
Hidratos de carbono
18.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia