
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- unsalted butter to grease
- 16 oz kabocha squash cut into pieces (1 in.) (approx. 1 med. squash)
- 6 oz red bell pepper cut into strips (approx. 1 lg. pepper)
- 16 oz cauliflower cut into slices (1 in.) (approx. 1 med. cauliflower)
- 2 oz olive oil
- ¾ tsp salt
- 2 oz Parmesan cheese cubed (approx. 1 in.)
Tomato Sauce & Squash Mash
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 can crushed tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
1
tbsp fresh oregano leaves only (approx. 5 stalks)
ou 2 tsp dried oregano - 2 oz unsalted butter
Béchamel Sauce
- 18 oz whole milk
- 2 oz unsalted butter cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 5 oz ricotta cheese
Lasagna Assembly
- 13 sheets dried lasagna noodles (4 in. x 8 in. sheets)
- 10 oz zucchini cut into ribbons (approx. 1 lg. zucchini)
- 6 oz carrot cut into ribbons (approx. 2 lg. carrots)
- 12 oz portobello mushrooms cut into slices ( ⅛ in.) (approx. 4 lg. mushrooms)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 715 kcal / 2992 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
- Fibra
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r171199